Tuesday, September 27, 2011

Lelaki Nakal Lebih Diminati

Sesetengah perempuan berfikiran bahawa lelaki nakal lebih menarik berbanding lelaki yang skema atau lurus. Lelaki nakal yang dimaksudkan ini bukan yang pergi merompak itu tapi lelaki nakal yang dimaksudkan ini ialah lelaki nakal yang suka melakukan perkara-perkara membuatkan perempuan tertarik dengan kelakuannya seperti berjenaka, bermanja dan banyak lagi.


Antara 5 sebab lelaki nakal lebih diminati:


1. Lelaki Nakal Lebih Yakin
Keyakinan yang terdapat pada diri mereka membuatkan perempuan tertarik. Mereka tidak kisah dengan pandangan orang lain terhadap mereka. Mereka pandai mengurat-sangat dangerous ok!! dan tidak takut untuk mendekati perempuan. Tidak seperti lelaki baik, mereka akan teragak-agak untuk mendekati perempuan.


2. Lelaki Nakal Lebih Tahu Berkomunikasi
Mereka sentiasa dapat membuat perempuan gelak ketawa dan tidak bosan berbual bersama mereka. Mereka selalu bualkan perkara yang lain dari yang lain bukan seperti pelajaran, politik dan perkara lain yang orang sudah tahu dan agak membosankan. Mereka ada sahaja perkara menarik yang ingin dikongsikan bersama orang lain...


3. Lelaki Nakal Lebih Suka Cabaran
Semua orang sukakan cabaran dan cabaran mempunyai pelbagai jenis. Lelaki nakal lebih sukakan cabaran yang dapat menunjukkan kehebatan mereka seperti seorang hero atau pahlawan. Perempuan memang sukakan seorang lelaki yang mempunyai sifat hero atau pahlawan ini kerana mereka berpendapat bahawa lelaki seperti ini dapat melindungi mereka yang bersifat lemah.haruslah!!gagah sangat!!!


4. Lelaki Nakal Lebih Romantik
Lelaki nakal ini selalunya mereka mesti pandai bermain alat muzik dan menyanyi. Mereka dapat mencairkan hati perempuan dengan permainan jari jemari mereka itu. Mereka juga pandai berkata-kata sehinggakan perempuan tidak keruan mendengarkannya.ya ker?


5. Lelaki Nakal Lebih Pandai Bergaya
Kebersihan dan penampilan seseorang adalah amat penting bagi mata perempuan. Lelaki nakal lebih pandai bergaya kerana mereka mahu di lihat seperti hebat dan segak. Sudah tentu perempuan akan tertarik dengan penampilan lelaki tersebut.yang nie aku suka!!!wangi nyer kamu!!!rasa cam nak jalan sesama..bole x?
2 comments:

  1. NAMPAKNYA AYIE TAK MASUK LAA DLM ENTRY KALI INI SEBAB AYIE TERMASUK DLM KATEGORI LELAKI BAIK,PENDIAM,TAK SUKA MENGUMPAT,TAK SUKA DIUMPAT,TAK SUKA CAKAP BUKAN2,TAK SUKA KETAWA TERBAHAK2...TAK SUKA TUNJUK ISYARAT LUCAH...ERMMM ^__^

    ...TAPI CIRI2 KE 4 & KE 5 ADA PADA AYIE WALAU PUN TAK NAKAL...hehe ^___^

    ReplyDelete
  2. ooo...Ayie pendiam ya...diam ader mana nie?bagus2

    ReplyDelete