Friday, October 28, 2011

Saya Suka Doctor!!!

Seorang perempuan tua berjumpa seorang doktor dan bertanya,
"Doktor, saya ada masalah dengan perut yang selalu berangin, tapi ianya tidak pernah menganggu saya...kentut saya tak pernah berbau, dan senyap. Jadi saya selalu kentut.

Doktor meminta penjelasan lebih lanjut dari perempuan tua itu...dan perempuan tua itu berkata, "Sebenarnya, saya sudah kentut sebanyak 20 kali ketika berada dihadapan doktor. Mungkin doktor tak tau sebab kentut
saya tidak berbau dan senyap."

Sambil menarik nafas.. dan tersekat2 ..Doktor itu menjawab,"Ok, sekarang ambil pil ini dan datang jumpa saya minggu depan."

Seminggu selepas itu, perempuan tua itu kembali. "Tuan Doktor," panggilnya sambil marah-marah, "Saya tak tau pil apa yang yang
doktor beri pada saya, tapi sekarang kentut saya... walaupun masih senyap...tapi baunya sangat busuk."

Doktor itu membalas, "Bagus!!! kita sudah mengubati hidung makcik yang tersumbat , sekarang,mari saya periksa telinga makcik."

i love doc?hehehe

2 comments:

  1. kesiannya makcik tu jumpa doktor nak ubat penyakit perut tapi penyakit lain pulak yang jumpa...ermmm ni yg ayie takut nak jumpa doktor ni.

    ReplyDelete
  2. hahahaha...takut ya...azie suka gi jumper doc...best!!!i love doc...jgn x gi langsung nanti x tahu sakit per yang teruk kat diri kita..bahaya tau..

    ReplyDelete