Monday, May 27, 2013

Kesayangan Saya Membuai Perasaan Dikala Suka Dan Duka !

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum 

Ini lah kesayangan saya...tiada yang ke dua mahupun ke tiga..
Kalau hilang mahu meroyan berkala-kala..
Sudah khatam berkali-kali tapi tetap tak puas hati...nak lagi...nak lagi...



Jazakallahu Khairan Kathira

33 comments:

  1. alahai, tamau review shikit ke? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Tia, takut nak buat review....nanti terlebih sudah...biarkan ia menjadi tanda tanya !hehehe...maapkan saya...

      Delete
  2. tidak mengapa. tapi sampai meroyan? waduh, kok bisa sampai begitu yah? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu tia kene baca dulu, baru bole ikut meroyan sama azie...bisa tia !tapi jgn sampai "gila" sudah...bahaya ! tiada ubat ....akan ada in sha allah..

      Delete
    2. sampai meroyan ke...review lah sikit2..boleh jugak cik ikot meroyan...hahaha

      Delete
    3. cik azlyzah...tunggu azie abis meroyan baru bole buat review novel nie...wpun dah abis baca....kenangan dan emosi tu tetap ada...x leh nak padam...asyik terbayang watak utama tu...fuhhh

      Delete
  3. Thanks singgah my blog ya, dah follow sini juga. Btw, MyPi baru ja dpt smlm, tak tau nak baca bila.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome ! thanks singgah sini...terharu !okey tak sabar nak tunggu your review for MyPi...confirm awesome...weee

      Delete
  4. assalamualaikum..azie :)

    semua novel karya melur jelita agak tebal2 kn...tentu mkn masa nak baca...

    azie memang pantang nampak novel melur jelita..confirm akan beli eh? weeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie :-P
      aha semua nya tebal2 over than 1k ms...makan masa ?!kalau dah minat bagi masa 2 hari jer...settle...!hehehe

      bukan pantang ayie! dah "gila" dengan novel nya....huhuhu...best2....dulu kini dan selama nya....ngeh3

      Delete
    2. ooo...okey2...'gila' baca novel dia..x per..hehe

      Delete
    3. x per eh !harusss..... x der lah gila just gila2 jer....hehehe

      Delete
  5. hehehe lanjutkan kak,,
    moga khatamnya cepat kelar tuu ;)
    dukungan dari ane kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Bustan..kemari kamu ya !
      iya lah moha khatamnya...
      hehehe..bole aja..
      thanks singgah sini..

      Delete
  6. eeemmmm...mesti hebat yg tercatat kat dalam tu, sampai mcm tu sekali hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha KY sangat hebat !tak terkata...

      Delete
  7. Replies
    1. sangat rajin ! dah jadi wajib dah bukan hobi lagi dah...kalau x membaca bole sasau !ahaks

      Delete
  8. dapat jugak bertemu dengan peminat melur jelita nieh..hehe,sy pown peminat dye jugak..novel2 dye memang bes kan azie..mmg sy akan kedekut utk bg org lain pnjm...haha, bukan ap tkot dorg xpndi jge jew..tssk T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Akma ! iya untung dapat bertemu dengan awk jugak...semestinya peminat melur jelita...aha semua novel nya terbaik ! x leh kata apa dah..hanyut !hehehe...kedekut eh! haruss...klu nak beli sendiri kan Akma..hehehe

      Delete
  9. huh. mau meroyan pulak kalau ima yg baca.hahaha. x berapa minat baca. bukan x minat la.tapi ntah. macam sakit je kepala kalau baca novel.sebab bila membaca, sy susah nak berenti. so baik x baca langsung.hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ima...hahaha...klu ima jugak meroyan...abis...welcome to my club...ahaks
      ala jgn lah mcm tu...suke la...suke la...membaca!
      susah nak berhenti tu yg best....bole kita berangan...weeee

      Delete
  10. bila novel melur jelita di dalam tangan...kerja lain pasti terabai...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..itu lah pasal puteri...azie suke baca di awal pagi...confirm x tido punya....huhuhu

      Delete
  11. Salam.

    Aaaaaaaaaaaaaa

    Apa jenis buku pun, cukup buat lana nganga mulut, lagi2 tunjuk koleksi mcmni,hahaha.

    Nanti kita akan folow jejak azie. Mengumpul seleksi melur jelita ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lana...
      tutup mulut kamu lana...nanti masuk lalat...hehehe
      Lana suke novel ker?!kalau fixi confirm dah lana suke...

      nanti bole bukak group "blogger peminat novel" welcome to the club lana...ahaks

      Delete
    2. eh eh, malu plak, hehe. Fixi tu, takda la suka sgt zie..cuma mencuba benda baru..eh, suka jugak kot. Ewah,berbelit2 ayat aku,hehe

      Kita mmg suka novel, tpi memilih skit. Bleh je, azie jadi bos kelab tu,ekekeke.

      Delete
    3. eh malu pulak dia ! oh mean suke membaca novel juga , tapi jenis yang memilih eh ! eh ! sama lah dengan azie lana...hanya yang terbaik saja di baca...so semua yang azie baca adalah di kalangan penulis yang terbaik cerita nya...weee

      bos kelab! hahaha...huru-hara jadi nya nanti lana...

      Delete
  12. suka tengok mereka yang suka baca buku... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...suke tengok...jom joint sekali...mungkin lagi seronok kan...ahaks

      Delete
  13. tgk novel2 awk wt sy tingat kinokuniya, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kan..kan...kalau di sana lagi best...dok berjam2 pun x per...lalalala

      Delete