Wednesday, March 5, 2014

WALK FOR HUMANITY WITH MELUR JELITA

سم الله الرحمن الرحيم
Salam Blogger,

Assalamualaikum




Sebenarnya saya nak pergiiiiiiiii !!!tapi sayangnya dua-dua date nie saya berada di Melaka untuk majlis kesyukuran.Serba salah saya dibuatnya.Kak Melur memang ada invite saya pergi gather2 bersama...bole beramas mesra bersama divas-divas dan abg pedas.Officemate saya dah merayu-rayu untuk walk together dan tunjukkan simpati kepada Syria , Gaza dan Rohingya.

Tapi cannot !!!You know what I'm feeling right now?!So over feeling..
Namun kalau divas dan abg pedas ingin bersama beramas mesra boleh lah menyertainya
Syarat-syaratnya :-

Yuran penyertaan sangat murah.
RM48, anda akan mendapat Tshirt dan goodies bag

Tak mahu join walk, mahu mai untuk gader2 saja pada 15-3.2014 pun tak apa.
Tapi pastikan anda bawa 3 serangkai untuk diTT
atau boleh beli 3 serangkai di sana...apa benda nie?Ini adalah novel Melur Jelita yang sangat awesome.
Saya sayang gile dengan novel-novel kak Melur.Hilang siap !semua kene...he3

Setiap pembelian, akan saya hadiahkan BOOKMARK CHARM FIRIS DAN STICKER

JUMPA DI SANA
AJAK SEMUA KAUM KELUARGA DAN SAHABAT HANDAI! 

p/s-bawa daku pergi...pacu laju-laju kita lari dari realiti...cewah !

26 comments:

  1. Replies
    1. Yes2..that true...apa lagi jom walk2 and gether2...awesome nie

      Delete
  2. wah best...mesti meriah nanti. Tapi tak dapat nak join sekali..hukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best....rasanya meriah puteri....tak per lah....azie pun x dapat pergi.....ada urusan rasmi...weee

      Delete
  3. salam =)

    best ni..lama x sertai aktvti cenggini..dulu selalu time sek je..huhu
    tp pergi lau ade teman xpela jgk..ni cam xde je..kat kl pula..jaooo >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam cik yaya =)
      Rasanya memang best....hehehe..time sek mesti meriah kan...ramai kawan2 join...pergi jer !! Sampai sana nanti ramai lah teman baru cik yaya...oh yaker jaooo ehh....ermmm

      Delete
  4. Replies
    1. Jom teman kan......tapi cannot !! azie x der di sana..huhuhu...balik kg sudah....sob3

      Delete
    2. Aaaaaa......tmn blk kg.....huhuhu !!!
      untunglaaa klu ada org temankan....

      Delete
  5. sy fokus kt lirik lagu kt p/s tu jaa, haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3....hampeh...but okey jer...huhuhu

      Delete
  6. assalamualaikum..azie s:)

    tak dpt walk with melur jelita..dpt walk with azie je laa..ahaks :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie s:)
      jom2 walk together2 ayie...kemain ! hahaha....:P

      Delete
  7. oo mnarik..rugi azie xleh pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat menarik rasanya...tu lah rugi2...but hope the next time azie bole pergi klu penulis buku melur jelita buat event..ha3

      Delete
  8. Menarik nie. Berjalan untuk kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat menarik ! yup berjalan utk kesihatan...jom try joint!!

      Delete
  9. Ala..jauh la..nak pergi susah ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. its okey jauh kan...bole berjalan di rumah..ha3...oppsss untuk kesihatan...x salah kan...ahaks

      Delete
    2. Betul tu..sekarang main kejar-kejar ngn anak je la..tu pun dah terlebih penatnya..hahaha

      Delete
  10. bila dah bertindih tarikh...memang salah satu terpaksa ditolak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah kak ema , bila perkara dah di rancang pada awalnya memang terpaksa lah menolak yang kedua nya....ermmm...nak sangat pergi..sebab tau mesti meriah...he3

      Delete
  11. Ala. Dah lepas. Tak sempat nak pergi. =(

    ZH Blogger

    ReplyDelete