Thursday, October 11, 2012

Shift


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,


Speechless jadinya bila boss suruh keje shift bulan november nanti

shift pagi time 6am to 2pm
shift petang 2pm to 10pm

Bermula episod 
"selamat tinggal kawan , kita pulang awal nie...jgn jeles"
itu yang shitf pagi...
klu yang shift petang 
"untung laa kawan balik awal"adil ker mcm tu?
*sambil melambai-lambai tangan menuju ke pintu utama...x aci*
KEJAM !

Yang dapat normal mcm saya nie , boss halau suruh balik..

"pls don't make it as a habit to go back late...7.30 is the latest!"

>>sama ada beliau prihatin atau company "S" nak cut cost hahahaha<<


apa pun pandai-pandai lah bawak diri...

saya okey jer...tak sabar kot...

NO WORRIES BE HAPPY !

12 comments:

  1. aisey, klau keje shift ni jadual tido kena adjust giler2, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha...betul2...dah dpt bayangkan dah mcm mana keadaannya nanti...dasat !

      Delete
  2. ohh ada keje shift eh...sib baik tak ada shift tengah malam kan ...ngeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha ada...sajer buat style lain dari yg lain...mana lah tau company leh untung lebih ker kan..

      klu tengah mlm...org pertama bangkang !cewah!

      Delete
  3. Azie, bos nak cut cost..dgn cut azie..eh?hahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cut cost...bukan cut azie heh...klu cut azie...azie cau cin cau laaa...

      Delete
  4. keje shift pun shift laa....janji bulan2 gaji masuk...ahaks keke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...harusss !klu x masuk gaji utk keje shift...memang kene cekik ar sorang2....

      Delete
  5. xpe,kena shif pon ok gak pe.. =)

    ReplyDelete
  6. bagi orang yang tak ada kerja,"untung laa kawan dah ada kerja", ahaks

    ReplyDelete
  7. wow...
    Agak2 badan tu tahan tak?
    Tak ngantuk ke?
    Kalau ta la.. Adoi..mata macam ada gam gajah..

    ReplyDelete