Tuesday, December 18, 2012

True or False?


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Cute guys make you crazy,

Hot guys make you droll,
Cool guys make you daydream
but Funny guys make you fall in love
without ever knowing it.







p/s-for me its true..i'm sexy im know it !weee :D


20 comments:

  1. Ermmmm.... Ye la kot, ehhh apsal Tetiba aku lelaki yg jawab?


    I'm straight

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa....bole lah jawab..apa salah nyer...beri pendapatkan..

      ar u straight ! hehehe...:D

      Delete
    2. Haaaa..straight juga....hukk...

      Delete
  2. bukan mudah nak cari lelaki yg pandai buat kelakar...kena bersaing dgn saiful apek atau nabil baru tau kelakar ke tak..? haha...

    tapi sy memang setuju...azie memang sexy...sbb kat blog ni dah ada arnab cute melompat2....hehehe

    ReplyDelete
  3. Hehehe...ermm tu lah...lelaki selalunya pendiam laaa....garang laaa....hehehe..tapi kene bersaing pulak dengan apa yg ayie sebut tu...memang x bole bla..

    banyak lah sexy !propa jer tu...ahaks...tapi arnab tu memang cute...gerammm !dok lompat2...wee

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Entah lah trah...mcm iya jer...hehe...ker tak !mana2 pun bole...ahaks

      Delete
  5. Replies
    1. Afcos much better...siapa x nak kan...ahaks

      Delete
  6. klau funny guy merapu ntahapa2 x kira masa not cool, rite ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermmm...itu memang not cool....malas nak layan lagi adalah...weee

      Delete
  7. Replies
    1. Hahaha...ermmm okey...mesti ada pengalaman nie...

      Delete
  8. Funny guy makes you fall in love and after married keep making jokes about getting second waifu..LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang x nak dengar tu..phuii...hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. hehehe...suke yang buat lawak lah nie heh...always happy :D

      Delete
  10. salam azie yang comel dan cute
    hehehheheehe...
    TA singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam TA , kemain ayat !
      terima kasih kerana singgah...

      Delete