Sunday, April 7, 2013

Domino's Pizza For Tonight



سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum


Menu yang biasa saya order adalah classified chicken pastu tambah triple cheese...perghh ! bole meleleh makan sambil menonton ! kalau kurang pedas saya tambah chilli flakes..mak ai ! berair mata...so juicy and yummy ! jemput makan semua...menanti dengan penuh sabar..ahaks


17 comments:

  1. Wahahha...cik pulak blogwalking sambil tonton ABPBH :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh !good2....kiranya depan tv lah nie...hehehe...sanggup !ahaks

      Delete
  2. salam azie :)

    ayie tgok sikit jer..hehe

    sapa yg menang kereta???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie
      tengok sikit pun jadi lqh...tapi mesti tak tau siapa pemenangnya kan...confirm ayie dah tau dah....weeee... !

      Delete
    2. aah..ayie dah tau...untung dia kan? tahun lepas dia jugak kan??? woooha

      Delete
  3. Sedap!!! have been craving ikan bilis punya for a long timeee! tp kat kuantan takdak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat sedap lol!eh...jap2 kat kuantan memang tak der ker ?!pelik...sebab bukan byk cawangan ker?!mai sini lah..byk nie...

      Delete
  4. last week sy dh mamam pizza cmni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite !sedap kan....nak2 lagi order yg ada cheese....confirm layannnn...

      Delete
  5. makan tak ajak puteri pun..hukkk

    semua pemenang memang layak menang kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yaker tak ajak...bukan dah cakap ker tu.."jemput makan semua"....ahaks

      aha...semua pemenang adalah layak...weee

      Delete
  6. hana pernah makan 2 kali ja kot

    ReplyDelete
  7. KY baru 1 kali makan pizza heee, itu pun terpaksa

    ReplyDelete
  8. bestnyaaaaaaaaaaaaaa . lama tak makan T__T

    ehem , sape 'dia' tu ? hahaha

    ReplyDelete
  9. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete