Thursday, October 17, 2013

Kulit Cantik dan Sihat Bersama Shaklee

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger

Assalamualaikum

Sejak kawan saya memperkenalkan saya dengan product Shaklee nie , saya sangat lah teruja...Mana tak nye asal ada perkataan Cantik dan Sihat memang semua wanita diluar sana mendambakannya , termasuk lah saya! ahaks

Supplement tambahan ini yang saya ambil untuk mengekalkan kesihatan tubuh badan dan daya ketahanan fizikal mahu pun mental ! 


Set D - Kecantikan dan Kesuburan...

Jom check it out kebaikan dan fungsi :-

Vita-E Complex

♥ Membantu pembentukan collagen yang penting untuk menguatkan sel-sel
tisu dalam badan. Collagen adalah sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Collagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.
♥ Antioksida yang baik
♥ Membantu pulihkan sel akibat luka / jerawat.

Vita C

♥Anti oksida yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel
♥ Anti aging vitamin
♥ Merawat dan mencerahkan parut
♥ Membantu kemusnahan vitamin A dan C
♥ Membantu penyerapan oksigen
♥Mencantikkan kulit

B-Complex


♥ Mengandungi B2 iaitu Riboflavin yang dikenali sebagai beauty vitamin.
♥ Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
♥ Atasi kelesuan / stress
♥Menaik kan seri muka
♥Memperbaiki mood agar sentiasa happy dan ceria !!

Macam mana teruja tak...uolls bole lah try nanti ! terbaik..

p/s:-Harap lepas nie cun mcm neelofa lah...weeeee

12 comments:

  1. salam azie...

    akak dah guna produck ni lebih lima tahun dulu..lepas tu senyap sekejap produck nih..sekarang ni dah mula diperkenalkan balik..kalau di fb tu...lebih dari sepuluh org kawan yg jual produc ni secara online...

    akak lebih suka makan buah2an yg kisahnya ada di dlm alQuran...(demi buah tin dan buah zaitun)....dan pengamal kurma sepanjang tahun juga...apapun pruduck shaklee memang antara yg popular sekarang ni...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan apa khabar teman...

    bagus juga kalau mencuba, kut2 sesuai dengan KY kan?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..azie :)

    org perempuan baik guna produk2 sebegini utk jaga kecantikan wajah dan kulit kn..

    bole juga utk tambah berat badan..weeeeee :)

    ReplyDelete
  4. As salam...bagus produk nih. Ambe sendiri ada makan beberapa supplement yg sesuai utk ambe dan salah seorang distributor juga. Ahli keluarga ambe semua dah start amik produk Shaklee. Hehehehehe

    ReplyDelete
  5. ehh, dh nmpak mcm neelofa laa ^_____^

    ReplyDelete
  6. lepas ni jangan kata neelofa..lagi cun dari neelofa pun boleh...hehehe

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Shaklee dah lama dipasaran kan. Cuma, lately, kita perasan 'kebangkitannya' dlm online skrg..power tak ayat? ahahah

    Memang digalakkan ambil supplement dn mknn tmbn azie..sbb apa yg kita makan hari2 belum tentu cukup tampung nutrisi utk badan kan.

    Time study dulu, lana ambik B+C, sangat membantu thp kecergasan diri,hehe

    ReplyDelete
  8. Wah..semua makan supplement nampaknya.. Saya makan ulam dan budu saja :)

    ReplyDelete
  9. kita makan set lecithin + alfafa=) yok join ni http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  10. shaklee adlh supplmnt semulajadi 100% natural...chewahhh kempen...sy dlu guna utk diri br msk jd ahli....utk th lbh lnjut blh bc d sini sihatbestari.blogspot.com. ..hehehe thanks

    ReplyDelete