Wednesday, October 9, 2013

Release and Relax sampingan

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger

Assalamualaikum


Gymnasium FitnessFirst sebelah my offices
Jom join....yang girls kita sauna dan dance zumba ok!
Untuk release and relax....
Lepas tu sambung buat keje , confirm bersemangat dan cantik...hahaha


27 comments:

  1. assalamualaikum..azie :)

    nampak mewah..mesti lengkap dgn semua peralatan kn..

    ayie dulu teringin nak masuk gym..angkat besi..nanti bole berketak2 mcm sazali samad..wakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie :D
      aha...memang semua lengkap...meriah pun meriah

      berketak2 mcm sazali tu...eeeuuuwwww !!!ha3
      jom2...teman azie jom...

      Delete
    2. tapi skrg dah sengal2 urat mcm mana nk angkat besi...haha

      Delete
    3. tak yah angkat besi , angkat berat jer...eh ! bukan sama ker..hahaha...layan jelah eh

      Delete
  2. Salam azie...

    Mesti berfeluh feluh tu..pastu sambung kerja balik ye...?hehe

    akak ke gym waktu mlm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kwirda,
      aha memang berfeluh2 kak , tapi sambung buat keje time tu dah mandi , segar sikit...ahaks...kalau terus buat keje...abislah kulit2 kita kak..merah2...ahaks

      ermm...syiok ke gym waktu malam ...tenang jer eh !

      Delete
  3. Bestnya. Tapi kita pergi malam je... lepas waktu kerja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme best !sama lah ...after waktu keje tu yang best...cool jer !

      Delete
    2. Kita lagi suka jog. Sebab jog lebih pressure dari gym. =)

      Delete
    3. suka jog?! jongkang jongkit eh ! itu zaman kanak2...skrg gym jer....ahaks

      joging lah nie

      Delete
    4. Jogging la... Gym tak best... Udara tak segar... hehehe...

      Delete
  4. Replies
    1. tak der lemak ! nak buang pun tak tau mcm mana..hahaha....exercise ringan2 jer...weee:D

      Delete
  5. wow nice ada dance zumba...nak join sekali lah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha puteri , ada dance zumba , jom puteri sama2 menari...bole masuk you think you can dance ! amboi !...ahaks

      Delete
    2. jom jom...hehehe. masuk realiti show? tak mau la azie...nanti tak pepasal kita femes...kekeke

      Delete
    3. kekeke ! takut femes ker?! nanti kalau dah femes , leh azie join....ahaks

      Delete
  6. patutlah kulit tu putih gebu jer ... heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...x der lah biasa2 jer...
      thanks singgah sini...azie akan balas nanti ya

      Delete
  7. woww, tempat geng retis2 lepak kn kn, hukk...

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Belly dance takda ka azie? baru ramping ini pinggang? hahaha

    ReplyDelete