Sunday, November 3, 2013

Wanna Ali - Lepaskan

سم الله الرحمن الرحيم
 
Salam Blogger,
 
Assalamualaikum
 
 
Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku kuatiri
 Sejak terjadi cerita itu...cerita itu..
 Makan minum ku dah tak terjaga
 Asyik memikirkan tentang kamu
 Mungkinkah benar mengapa ku tidak menyedari

Lepaskanlah lepaskan semua
 Tiada makna jika bersama
 Dalam hidupku oh setiap hari
 Yang kita pasti ada masalah
 Dengannya

Lepaskanlah lepaskan semua
 Tiada makna jika bersama
 Dalam hidupku oh setiap hari
 Yang kita pasti ada masalah
 Dengannya

Ku jadi tidak tentu arah
 Entah apa yang ku kuatiri
 Sejak terjadi cerita itu
 Cerita itu

Lepaskanlah lepaskan semua
 Tiada makna jika bersama
 Dalam hidupku oh setiap hari
 Yang kita pasti ada masalah
 Dengannya

Lepaskanlah lepaskan semua
 Tiada makna jika bersama
 Dalam hidupku oh setiap hari
 Yang kita pasti ada masalah
 Dengannya
 
p/s:-Jika Dia Meninggalkan Tanpa Alasan...
Jangan Biarkan Dia Datang Dengan "Alasan"...
 
 

6 comments:

  1. first time puteri dengar..tapi best juga. Liriknya pun menarik...awesome :)

    ReplyDelete
  2. salam azie...

    selamat menyambut maal hijrah utk azie ye...

    lagu ni akak jarang sgt dgr..kalau drive,kebetulan ada lagu ni br dgr sikit2..itupun trus tukar channel lain sbb liriknya asyik berulang2 je...hehehehe.....itukah penyanyinya....owhhhh....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Azie, lepaskan lana zie..eh, hehehe. Jika dia tingglkn tnpa alasan, saya memg takkn biarkan dia dtg. Kalau dia dtg jugak, buat dek lah jwpnnya,hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..azie s:)
    salam maal hijrah 1435H

    ayie pertama kali dengar lagu ni kat sebuah drama di tv3..terus cari kat youtube..dengar byk kali...haha
    mula2 ingat nk buat video sendiri tapi fikir2 balik dengar video org lain jer laa..hehehe..

    best suara wanna ali nih..manja2 jew..ahaks!

    ReplyDelete
  5. ni single pertama wanna ali.. awal pagi td ada tgk dia perform single kedua kt show tv9.. comeii jgak dia ni ^^

    ReplyDelete