Friday, November 2, 2012

Childhood


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Hari Jumaat yang lalu saya pulang ke kampung , dalam dok mengemas , saya terjumpa album lama yang di simpan rapi dalam almari.Tangan nie gatal sangat nak buka album tu.Buka-buka saya nampak pic saya masa umur 3 - 4 tahun..haa mcm tu lah kan...time nie saya chubby cikit..SUKE !
sekarang mcm slim river...ahaks


Nie waktu gi taman bunga..kemain baju nak mickey mouse..kacak tak saya !wohaaa...


Nampak seksi tak hahaha...mak cakap saya tak suke pakai skirts..rimas plus panas...amboi ! ganaz pakai seluar pendek...hehehe


yang paling tak bole bla ! nenek panggil saya burung, saya pandang atas bawah...atas bawah...ada gaya burung ker? pelik lah nenek nie...ada ker patut dia kata saya burung...
saya pergi lah jumpa mak saya, tanya soalan sadis nie...mak saya cakap saya klu tido suka main rambut...tapi sekarang saya sikat rambut jer..haaaa...apa kene mengena rambut dengan burung...aishhh ! penin...
ayah jugak yang baik, anak ayah nie cantik ! saya pandang mak saya...jangan jealous mak ! ngeh3...

34 comments:

  1. comelllah....kecik2 semua nak tembamkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha...dulu tembam okey lah...skrg klu tembam payah pulak...ahaks !tapi mcm okey jer kan...hahaha

      Delete
  2. Salam burung..

    huwikk, maap2, salam azie..terpanggil burung plak aihh,keh3.

    Ngaku sndiri azie ni slim river,kah3. Tak kisah, slim river ke, elephant river ke (aku leteww,kah3), janji sihat belaka..

    Comel la zie..den tatau la napa bila tgk gmbr no dua tu, terus terbyg sharnaz ahmad..apakah?? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam lana,
      lana nie...gi kawan ngan nenek kita...wekkk !tiada maap bagimu...

      harus lah mengaku memang slim melim pun ahaks !alhamdulillah sihat ya...

      terima kasih lana...comel heh ! what?sharnaz ahmad...hensem kot ! adakah azie kacak?cewah!

      Delete
  3. comel dan tembam...sekarang ni kita sama-sama slim river...kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mcm mana tak tembam puteri makan minum ada org suap kan...makan jelah kan...betul lah tu slim river eh ! kat mana nak cari lagi..ahahaha...fuhh !

      Delete
    2. sekarang ni kena suap sendiri..tu yang slim river jadinya kan..haha

      Delete
    3. hehehe...tu lah suap sendiri slim river lah jadinya !

      Delete
  4. Replies
    1. hahaha....sexy lah sangat ! kan macho tu..ahaks

      Delete
  5. dasat laa skrg ada title miss slim river, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa baru tau ! asal dah takut...apa kes ! miss slim river je pun....ahaks!

      Delete
  6. tu diaaa...nampak dah wajah comeyyyy azie masa kecik..nk kena save gambar2 tu....kn senang nk tgok...haha

    ayie ingatkn adik mia dan budak korea tu je yg comeyyy rupa2 azie masa kecik x kurang comeyyy nya jugak....mengujakan laa...

    ayie pulak x ada gambar kecik mcm tu...mungkin masa tu x ada kumadahan kamera sgt kot atau ayie yg x suka bergambar agaknya...hehe

    p/s : awesome laa entry yg penuh nostalgia (◕‿◕✿)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tu diaaa dia dah mai dah...ahaks !
      haa baru tau !bukan adik mia ngan baby korea tu jer yg comeyy...tuan dia pun cute per...hahaha...

      x der pun x per...nanti ada anak amek jer pic mereka....simpan!nanti mereka leh buat entry...kui3

      Delete
  7. aah..kreatif dan jauh pemikiran azie..nanti anak2 pulak yg boleh buat entry mcm yg azie buat tu...wahhh..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...tau tak per...mana lah tau...kenangan kan...bole di kenang2...wahhh !anak...ahaks...seram !

      Delete
    2. hahaha...ingat citer momok ker? nak seram-seram...keke

      Delete
    3. Adalah sikit seram...momok pun ada byk...kah3...

      Delete
  8. euww.. seksi you!! haha
    comel3....
    (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auwww !seksi celah mana..kah3...fuhhh !

      Delete
  9. Replies
    1. Hahaha....terima kasih...weee...malu!lompat bintang !ngeh3

      Delete
  10. alala omelnya :D

    budak kecik takpe chubby2 ni sbb COMEL :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...yelah kan.....time dulu jelah chubby !skrg x dah....susah nak naik balik...ahaks

      Delete
  11. Wowowo....comelnya.... :) Tapi sekarang "Slim river" - lawak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....comey itu dulu ! yess ! skrg slim river..hahaha

      Delete
  12. comelnya...tp kalo x bagtau nyaris saya pk ni baby boy ^_^

    ReplyDelete
  13. hahahaha ! kiutnya !! CP pown ade gk bwt entry gmba mase kecik nih .. kat sini :

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/10/cutenye-sayerr-ad-baby-kui3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ! ada eh ! ok azie terjah sekarang...entah2 lagi kiut plus comeyy kot...zasss !

      Delete
  14. memang la , umo 1 tahun tyme tuh .. hahaha , kecik lagik ...

    ReplyDelete
  15. kiranya macho la nie time kecik2, he

    ReplyDelete