Monday, November 19, 2012

luxury... sometimes we need this kind of elaxiation


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,


What is your favorite way to relax?

23 comments:

  1. Replies
    1. aaaaa? tido ker !bukan tu tiap2 hari tido ker..so classic..ha3

      Delete
  2. Replies
    1. ohhh ! suke ke sana eh !bole relax ker?ohya bole baca komek free kan...huk3

      Delete
  3. A cup of coffee, The Mentalist, a dim light...yang tu aja :)

    -Crack of http://www.sporkk.blogspot.com -

    ReplyDelete
  4. BIRU memang kaler yg membawa ketenangan azie...

    setelah seharian keje....manusia mmg perlukan lokasi mcm tu utk relax dan pulih kan kembali fizikal dan mental...(◕‿◕✿)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu lah kenapa azie nampak biru itu cantik dan tenang ! sebelum nie memang x suke biru...kui3

      hehehe..yaker kalau dok umah pun relax jugak apa!after mandi dan makan...wahhh lagi relax...:D

      Delete
  5. mcm best je kalo dijadikan sbgai tmpt berehat...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best ! lagi best kalau umah mcm nie...wahhh !

      Delete
  6. puteri suka sakat kucing...hilang segala stress dan keletihan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ker! nakal ya puteri sakat kucing , kucing tu pulak yang stress dan letih sebab kene sakat...he3

      confirm lepas tu memasing lapar...sebab dah penat..weee

      Delete
  7. Replies
    1. he3 where you want to go for relaxing..?any idea?

      Delete
  8. Replies
    1. abuikhwan ! hey ! salam sahabat...nice to know you !have a nice day !:D

      Delete
  9. saya lagi suka bila tutup semua langsir dlm bilik

    bukak kipas laju2

    tepuk-tepuk bantal

    then

    lompat atas katil

    TIDOR.haha

    sangat relax :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha laaa ! perkara nie yang paling best eh ! bukan setakat relax , tak ingat dunia dah...nak2 lagi dapat mimpi yang indah2...ahaks

      Delete
  10. beriadah di tepian pantai mmg menyeronokkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ! bukan itu aja dapat tengok laut yang terbentang luas tu pun dapat pahala...wow ! amazing place to relax !

      Delete
  11. Assalammualaikum.

    Azie!! Tiada lain melainkan makanan! hahahaha.

    Tu lana la..lana punya cara..hek3. Satu lagi, pi MPH kat alamanada..tah, rasa macam bila masuk kdai mph tu, dunia ana yang punya, kui3 >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam lana , amboi mcm tu eh !makan makan makan...memang kenyang lah klu mcm tu keadaan nya..

      ouch !gi alamanda masuk mph !mesti lama kan....confirm kene tinggal dia nie..

      Delete
  12. main ngan anak saudara, rilek plus stress, ahaks

    ReplyDelete