Monday, January 14, 2013

Setia Hujung Nyawa - Milik Siapa kah Lagu Ini


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,


Susah betul nak cari lagu ni.. 

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski pun ku tak bisa melupakan salahmu
Resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakanmu
Cinta jangan kau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia hingga hujung nyawa



p/s-episod 13 sungguh sedey ! sebak aishhh...zain kejam!
sabar ya Elsalina...bahagia itu pasti cuma lambat jer...weeee...


13 comments:

  1. salam azie...:)

    kan best kalau lagu yg slow tu dijadikan OST drama setia hujung nyawa...

    lagu yg rancak tu..ayie x minat sgt...haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ayie...
      tapi nanti x kene pulak...sebab ia pasal pengajaran sebab tu pengarah cuma lagu najwa latif tu...ahaks..

      x minat eh !kelakar lah lagu tu..weee

      Delete
  2. salam azie...:)

    x minat laa ayie dengar...x best...keke

    lagu last yg slow tu jugak yg syok meruntun qalbu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ayie
      x minat x per...x salah pun..
      yelah..untunglaa meruntuh qalbu...weee

      Delete
  3. morning zie...

    puteri berfeeling cinta di sini..hehe

    bahagia adalah anugerah kepada kesabaran...kan kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morning puteri
      amboi !berfeeling cinta eh...dengan siapa?hehehe

      Begitu lah kalau dianugerahkan bahagia...kene sabar pulak ya...ahaks

      Delete
  4. tak tengok pun lagi hihi. sejak adam hawa abis malas nak folo cerita :p

    tapi maybe akan tengok jugak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. X per lah nanti tengok online...sebab citer ini x der ulangan kat tv mcm adam dan hawa...

      erm..jgn lambat2 sebab epi nya sampai 28 jer...hehehe

      Delete
  5. hihi...tetap minat citer nie...kekadang naik menyampak tengok si zain...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhh !sib baik minat ya...menyampah eh...tapi masa pertengahan citer dan ending sangat lah sweet dan happy...ahaks

      Delete
  6. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  7. mmg slalu cmtu.. cinta itu bahagia, cinta itu derita, erkk...

    ReplyDelete