Saturday, February 16, 2013

Foster The People - Pumped Up Kicks


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum 


All the other kids with the pumped up kicks,
You better run, better run, outrun my gun.
All the other kids with the pumped up kicks,
You better run, better run, faster than my bullet.

layan - selamat berhujung minggu !!weee

24 comments:

  1. sha pun suka lagu ni! bestkan?
    btw blog awak ni cantik sangat. suka part header and si mia kat sebelah ni (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha suke ya...azie lagi suke ! hehehe
      thanks sha...sebab singgah blog azie...

      Delete
  2. First time dengar dan nampak macam boleh masuk je ni..selamat bercuti azie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time eh !hoccay....harap bole masuk...hehehe..

      selamat bercuti Diana...ahaks

      Delete
  3. Replies
    1. First yime dgr sedap eh !kalau second time...sure best giler kan...hehehe

      Delete
  4. wak pon nk salam weekend jugakk.,ahhKs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole jer wak gelas...salam weekend utk wak...ahaks

      Delete
  5. Salam.

    1st time tgk video klipnya..salu dgr lagu ni sbnrnya..tu pun dlm bas,erkk,hik3

    Selamat bercuti zie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..
      oh selalu dengar lah nie...ahaks
      okey what dlm bus..kira nya bus tu terbaik lah lana eh...

      selamat bercuti juga lana...weee

      Delete
  6. lagu ni best giler. ni ade kisah benar, sekumpulan geng jejaka boleh menari bogel dalam bilik sambil dgr lagu ni hahaha.. jejaka2 tersebut bukan gay :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan..kan..i like that...oh ada kisah heh !menari bogel yg x tahan tu...sib baik bukan gay !nie kesah jejaka2 over the sea ker hanida..hehehe

      Delete
  7. salam azie....
    TA layan je pepagi ni.....huhuhuhu.....
    Pekabar Azie..?

    Menarik Dari TiranaAduka: Cara Mengasah Pisau

    Kalau Ada Masa Dan kelapangan

    Adakah salah Cara Ini..?: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam TA,
      thanks singgah sini nanti azie terjah...hehehe

      Delete
  8. baru first time tengok videoklip ni..best juga layan ^_^ thanks for sharing azie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks puteri memang best ! and most welcome.

      Delete
  9. Terlewat baca lah Azie, dah bekerja hari ke dua pun.. hehe, tunggu hujung minggu ni baru "selamat Bercuti" tu apply balik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. its oke ! hahaha...bole kah mcm tu uitt !

      Delete
  10. dh lama x dgr lagu ni.. kali pertama tgk vc diorg, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kiranya ada dengar jugak lah kan...cuma baru tengok vc eh ! hehehe
      thanks singgah caliph !

      Delete