Tuesday, February 5, 2013

Happy Two Years Blogging


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,


Assalamualaikum 

I should be posting this post on 2th February . Tapi saya terpaksa beri laluan kepada trip holiday saya ke Sabah terlebih dahulu . It has been two years right now , agak lama jugak saya dalam dunia blogging nie . Tak sangka azienamico.blog dah 2 tahun umurnya , walaupun di awal penubuhannya tersangatlah noob namun kini tidak lagi ( Harap-harap macam tu lah ) .



Apa yang saya harapkan dari pembaca di luar sana ialah teruskan menyokong blog azienamico biarpun menjadi silent reader sekalipun . Saya akan cuba mengistiqamahkan diri untuk mengupdate blog nie at least 5 post setiap bulan . Itupun kalau saya ada benda nak cerita , kalau takde korang tunggu jelah yerp .


" Happy two years blogging =D "

26 comments:

  1. happy two years anniversary zie..puteri pun two years juga ^_^

    semoga terus berjaya..go azie go !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot puteri...
      sama eh !we ar awesome..
      ahaks

      Delete
  2. salam azie :)

    selamat ulang tahun blog azie yg ke-2 tahun ya...:)

    ayie start kenal dgn blog azie bulan ogos 2011...syukur sgt2..(◕‿◕✿)

    semoga azie akan terus sukses dalam kerjaya dan x lupa juga dlm dunia blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ayie
      thanks a lot ayie
      kalau tidak kerana kawan2 yang dah lama kenal blog azie...mungkin azie x kemana dalam berblogging...

      Delete
  3. Happy Anniversary buat blog Azie...
    Keep On Blogging..^^

    ReplyDelete
  4. wah.. dah 2 tahun... dah boleh berjalan lah tu... saya baru nak meniarap ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...itu lah berjalan tapi x laju...masih banyak kene belajar...
      thanks singgah blog azie

      Delete
  5. happy anniversary ke 2 tahun ...!!takda kek la nak bagi..hehe^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot akma !
      hehehe...x yah kek lol..ahaks

      Delete
  6. tahniahhhhhhh selamat ulangtahun blog azie namico ! happy blogging n keep blogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot mar haini !
      hope you too...

      Delete
  7. Replies
    1. thanks a lot kaishin..keep going ! ahaks

      Delete
  8. Tahniah dik..hihi...blog adik dah dua tahun...blog akak baru 2 bulan lebih..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks k.mei ! serius baru 2 bulan...x caya lah..sebab azie rasa yang datang blog azie semua nya otai2...ahaks

      Delete
  9. tahniah2x...sempena ulang tahun kedua..err, blog aku entah masuk berapa ratus hari pon aku tak tahu. tak kira =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks2x...hahaha...tak per kopi pasta janji keep on blogging...ahaks thanks singgah blog nie..:D

      Delete
  10. Salam Azie..congratulation..it has been 2 years..yeay...

    Blog azie dh bertukar link rupanya, patut la tak jumpa setelah beberapa lama diana tenggelam..anyway, best of luck in blogging dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam K.Diana, log time no see...where are you ?!thanks a lot...weeee
      oh ya sudah tukar link add...lupa nak cakap..apa pun thanks..you to k.Diana semoga success in blogging...ahaks

      Delete
  11. Selamat hari jadi buat blog Azie ye... Ada kek tak untuk blog Azie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot cikgu...hehehe...x der kek laa..x payah kek kot..blog nie pun x seberapa...just like2 jer..

      Delete
  12. Assalammualaikum.

    Bila dah lepas dua tahun, rasa mcm cepat beno kan zie? hehehe.

    Happy two years in blogging zie ^_^


    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam lana,

      aha mcm tu lah rasa azie lana...blog pun x seberapa tapi dah lama...mungkin x der idea plus busy plus blog untuk suke2 jer...hehehe

      Delete
  13. congratz.. hepi 2nd anniversary, azienamico ^^

    ReplyDelete