Thursday, September 5, 2013

Loyalty Award 2013

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,


Assalamualaikum




Yeahhh! genap 5 tahun sudah saya berkhidmat di Standard Chartered Bank -  Scope International.Gift Voucher Jusco bernilai RM700..awesome ! 

Saya tak tahu kenapa saya kekal di sini , mungkin takdir bukan kebetulan.Sebab masa study dulu saya memang ambil kos Accounts jadi memang kena lah kan saya di sini.Saya di bahagian Systems and Technology.
Bukan di bahagian kuanter! memang tak akan jumpa lah...sila ke kuanter 3 untuk pertanyaan ya...hehehe

Di bahagian ini pulak saya in charge for SME. SME maknanya Small Medium Enterprise for company.Kalau ada company di dalam dan di luar negara untuk melabur dalam bank SCB nie bole lah saya uruskan.Kekadang ada jugak company yang melabur berjuta-juta...dia punya cerewetnya hanya hati saya yang tahu !azab! satu sen pun berkira....fuhhh ! time tu muka saya nampak tabah jerr...ngeh3

Tapi tu lah saya suke keje nie , tak tahu kenapa?! mungkin sebab hari-hari kira duit...jadi hari-hari saya berangan jadi orang kaya...jgn marah ya boss...lalalalala 


22 comments:

  1. klau sy dpt keje kt tempat awk dulu.. msti skrg sy kt iT Dept, kn ^^

    *owh, nk jadi OKB ek.. pnah dgr lagu klau aku kaya x? hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin lahhh kan....so skrg kenapa awk tak try lagi...
      ker memang awk dah syiok kat SP...kekekeke

      *hahahaha....OKB lah sangattt.....lagu classik eh....tak tau pun...huhuhu

      Delete
    2. klau ada strong reason bru sy gerak kL balik ^^

      *tu lagu baru awie rafael laa, hukk...

      Delete
    3. Amboi ! strong reason eh.......

      *maap tak tau pun .....ngeh3

      Delete
  2. Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki. pasni mesti g shopping guna voucher tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam sheila...
      alhamdulillah....in sya allah...kalau ada masa terluang nanti azie gi shopping...ngeh3....

      Delete
    2. awak, jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih has....alhamdulillah..hehehe

      Delete
  4. salam azie...

    tahniah azie...

    kira ok le tu terima pelaburan...hehehe..abg akak cite,sebagai pengarah@ceo bank terbesar di Asia...dia terpaksa luluskan pinjaman dari pusat perjudian terbesar di Malaysia nih......hehehe

    p/s kalau tambah lg rm1k boleh dpt handbag sebuah tu azie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam K.wirda
      terima kasih
      ouch ! yaker...memang mcm tu lah..terpaksa !!kerjaya nak buat mcm mana kan....

      p/s:-amboi! hangbag sampai 1k...kelass mak jemah kalau mcm tu...hehehe

      Delete
    2. hahaha, memang kelasss la azie pkai handbag 1k :D

      Delete
  5. tahniah azie..rezeki hari jadi tu..leh lah belanjer puteri hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq puteri....haaa rasa nya mcm tu lah rezeki hari jadi agaknya....bole puteri banyak tuuu...ahaks:D

      Delete
    2. kalau macam tu jom..kita gi makan..hehehe :)

      Delete
  6. assalamualaikum..azie :)

    5 tahun terasa mcm masih baru kan? hahaha...masih byk tahun lagi...masih byk pengalaman yg azie bakal tempuh..cewaah..

    apapun azie mmg pekerja berdedikasi..layak laa dpt Voucher RM 700 tu..satu jumlah yg byk kn...bole la belanja ayie...kekeke :P

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Wowww, 5 tahun bukan waktu yang singkat.

    Mungkin azie dgn tmpt kerja skrg 'ngam'. Dan azie..tiada apa pun kebetulan.. mungkin takdir awk mmg kat tmpt ni..who knows, lepas ni naik pangkat jadi org besar, amin.. ;)

    ReplyDelete
  8. hahahhaaa...best kan keje kat bank...hari2 dapat pegang duit walaupon tu bukan hak milik kite,,..ahahah

    ReplyDelete