Wednesday, September 11, 2013

Sticky Love Note 5


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum



Seharian penat bekerja...Lega nya bila dapat balik rumah !!tenang jer...Apa?ada bulan yang cantik dekat luar....bintang?
Mereka tersenyum pada saya !B A H A G I A nya...
Anda bagaimana?!

37 comments:

  1. tak tengok pula langit tadi...

    azie senyum balik pada mereka tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta payah tengok lah puteri....tak der siapa2 pun....
      azie senyum!? hahaha......senyum sorang2 org cakap pelik pulak puteri....

      Delete
    2. hehehe..ada je bulan dan bintang.

      Takpe lain kali azie nak senyum..ajak puteri sekali...kekeke

      Delete
    3. Amboi nak senyum kene ajak puteri...mcm nie puteri kita tak yah senyum....kita gelak ketawa lah lagi syiokkk....kita tengok movie lawak ker.....tak nak citer momok...takut! kekeke

      Delete
  2. Salam azie....hehehe...

    Sure rmhku syurgaku...paling bahagia bila berada di dlm bilik...di atas katil....bertemankan lampu handphone...membaca nota cinta dr sang kekasih sambil tersenyum dan tersengih sebelum mata terlelap...zzzzz kroh kroh kroh.....hehehe...asyikkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kwirda...
      harusss laaa...rumahku syurgaku...ahaks...untunglaaaaa baca nota cinta dari kekasih....kesyiokkkk

      Delete
  3. hihi...wah malam2 berpujangga ye dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaks...x lah itu terapi diri....bersantai santai menikmati keindahan malam...

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehe......biasa ja tu....kalau kemas baru tenang kan...

      Delete
  5. Ok la ada bulan kat rumah. Jgn tibe2 ada hantu... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nie cakap......sy suruh hantu tu datang rumah awk..baru tau...haaa time tu nak lari mana!?

      Delete
    2. sy tak kisah. Dah biasa tgk... Awk nak tgk?

      Delete
  6. Replies
    1. Harussss....baru selesa dan tenang.....meh singgah...

      Delete
  7. assalamualaikum..azie :)

    aaaa...? kaler dekorasi rumah azie kaler oren? ker sbb lampu tu jadi kaler oren? ahaks :D

    rumah kat bandar sempit kan? klu kat tempat ayie rumah lapang2..wawawa...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ayie...
      kenapa!? memang oren pun...salah ker!? kekekeke
      nak pencahayaan tu terang sikit....dan malap sikit..haa lebih kuranglaa....

      Aha...nak buat mcm mana....janji ada tempat tinggal....x kan nak duk bawah jambatan kot...hahahahah.....rumah ayie ker!? untunglaaa lapang...bole main kejar2....weee

      Delete
    2. bukan..bukan rumah ayie...hahaha..

      Delete
    3. Pulak daaa.....rumah kawasan area sana lah tu eh.....kita umah kecik jer ayie.....sesuai lah dengan azie nie haa....

      Delete
    4. maksud ayie rumah mak ayah..bukan rumah ayie sendiri..haha

      Delete
  8. kalau hana ada rumah sendiri or bilik mcm apartmen tu mesti sangat2 bahagia :) duk pula sorang2.. best


    2 3 tahun nanti mungkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole hana...awk bole beli nanti..bila kita ada rumah sendiri memang bahagia...nak buat apa pun tak per....org nak marah pun tak bole...siap bole golek sana golek sini....hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. Hehehe...bole lah...duk sendiri2 caliph...tak leh besar2....nanti nak pindah rumah baru pulak...ahaks

      Delete
  10. Salam.

    Azie..pandai awk ya pilih kaler oren..energy kaler >_<

    Urmm.. kat rumah..kita suka ruang bilik dgn dapur,keh3. Dapur kita full kaler ijau lembut..menenangkan.

    Bilik? ada tilam yg empuk,bantal yg gebu dan selimut yg lembut bak softlan! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam lana....
      hehehe..baru jer tukar kaler lana...boring asyik warna yg sama jerkan...dah mcm blog pulak nak tukar2...

      Dapur ya...leh masak sama2...weeee

      Untung laaa lembut bak softlan.....

      Delete
  11. Elie di kolej, menatap buku dan jauh dari keluarga, Tapi masih lagi bahagia. Alhamdulillah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....jauh dari keluarga...hehehe jgn home sick pulak...nanti kita balik sama2 ya...ahaks

      Delete
  12. sangat tenang jika dapat melelapkan mata.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..betul lah tu mizz aiza...thanks singgah sini..nice to meet you ! ahaks

      Delete
  13. Replies
    1. hehehe...tidur sampai tak bangun itu nama nya syahid terus....weeee

      Delete
  14. cik ne xde keje kat umah je 24 jam...bowink plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey lah tu......duduk rumah kalau tak buat apa memang boring...kekeke

      Delete