Saturday, February 22, 2014

My Love From The Star - Drama Korea

سم الله الرحمن الرحيم
Salam Blogger,

Assalamualaikum




Semalam marathon citer korea nie di astro HD 393 , 
entah mcm mana boleh pulak menitis air mata bila Hero nya ingin meninggalkan Heroin , hai laaa azie drama korea jer pun..mengade jer lebih !
tapi memang serious ! tetiba okey...sob ! sob !tolong laa lap kan...

Sinopsis ringkas drama : -

"Do Min Joon adalah alien yang datang ke bumi 
pada tahun 1609 dan tanah di era Josean,
maka hidup melalui 400 ratus tahun ke depan 
untuk hari ini di mana ia bekerja sebagai
profesor universitas dan jatuh cinta dengan 
artis top hallyu angku, Chun Song Yi"

mcm mana kacak tak pakwe saya ni !!he3



p/s- sebenarnya x sabar tunggu ari selasa...weee
Bunga x kn layu Klau d jga Ngn ksh syg...umpma laut..
cinta sbsr lautan x kn terpisah... Noted...I love u

10 comments:

  1. saya juga follow drama nih ... peminat tegar drama korea .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow...yaker....sama lah ngan azie.....setiap ari rabu ngan khamismesti x sabar depan tv....hehehe

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks taufiq , welcome to my simple blog , i will visit you back asap...weee

      Delete
  3. best eh azie? puteri tak sempat sangat nak layan drama korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. best puteri , sebab drama korea nie berbeza sikit dari drama lain...azie layan kan ajer...ahaks

      Delete
  4. kwn sy yg sorang tu pun dok melayan citer ni jgak, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....mesti lah dia layan , sebab best...

      Delete
  5. Dahhh lama tak layan cerita korea..dulu suka layan full house je..lepas kawin ni tak tengok langsung dah korea..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...citer full house memang best...mungkin dah kawin..masa tertumpu pada family...okey2...

      Delete