Monday, March 25, 2013

Selamat Hari Polis ke 206


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum Detektif Conan...eh !ahaks


pic-My sister with Ally Iskandar buat liputan siaran langsung MHI semperna hari polis di PULAPOL
Selamat Hari Polis to my sister Hasmira Edora - Jurulatih Penembak


Jasa dan baktimu pada negara, agama dan bangsa tiada hadnya,
Nyawamu dipergadaikan demi maruah Malaysia,
Dikaulah satria sejati, wira abadi di hati kami,
Pantang mengundur, menghunus senjata demi ibu pertiwi,
Doa kami rakyat Malaysia agar semua angota PDRM walau dimana saja berada sentiasa dilindungiNYA,

Selamat Hari Polis.




16 comments:

  1. Assalammualaikum.

    Wowww, jurulatih penembak, best! hehehe. Time skola nak sngt jadi polis, cita2 pun lana duk tulis polis, heh3. Skrg? Suka tgk citer polis jep,hehehe

    Yep, 206 tahun azie.. lamaaaaaa tu sejarahnya.. jom2, pi muzium polis kat kl nun nak? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lana...kan mesti cita2 cikgu polis...siap tulis lagi...itu harusss...
      aha memang lama ...jom2 confirm meriah !ahaks

      Delete
  2. terer la... nak jadi macam akak azie gak, tapi apakan daya..hoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jom2...jap !sempat lagi tak jadi polis trah ?!sebab trah cakap apakan daya...ahaks

      Delete
  3. Selamat Hari Polis untuk kakak Azie..Untung la boleh bergambar dgn Ally..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs diana !hahaha...untung lah dia...

      Delete
  4. selamat hari polis buat semua anggota polis and especially untuk kakak azie :)

    p/s azie...jom jadi polis..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs puteri...nak jadi polis puteri ?!mcm mana berat azie pun x cukup confirm awl2 lagi dah kene reject....hehehe...

      puteri jelah..azie sokong dari tepi...ahaks

      Delete
    2. jangan kata azie...puteri pun kena reject kot...hehehe

      Delete
    3. hehehe...sama2 kene reject lah nie...fuhh!

      Delete
  5. salam azie :)

    ally iskandar x berapa tinggi kan? tapi dia nampak lebih tinggi dari kakak azie... :P

    selamat hari polis yg ke 206...tahun ni pengorbanan anggota polis menjaga keselamatan negara betul2 besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie..
      yaker...tak tau pulak...tapi tengok dari pic tu...yelah akak kita rendah...hahaha...

      ermm...betul2 besar...ahaks

      Delete
  6. salam azie.. :)

    org pompuan x per kurang tinggi..okey laa tu :)

    azie..ayie dah update entry senarai peserta GA...weeehu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ayie...
      yea...dah terjah tadi...ada extra hadiah lagi...terbaik !

      Delete
  7. wahh, klau jurulatih penembak tu kira sharpshooter laa kn ^^

    ReplyDelete