Friday, March 22, 2013

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT


سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum

Genap two years blog PGGP & DAKU AMAT dalam dunia berblogwalkingnya , Congratulation Ayie !!! , sebagai blogger bukan senang nak kekalkan tahap popularity sesebuah blog dengan entries yang bermanfaat serta creativity yang sempurna untuk tatapan umum.Sangat mencabar tau !!

For this giveaway ! Azie nak joint...mana lah tahu bole menang hadiah yang awesome tu ker kan !!

Daku Amat Menyintai Mu
Joint?! just click this banner

Hadiah Awesome :-

Daku Amat Menyintai Mu


Syarat-Syarat Penyertaan : 


1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.




2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT.
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry uolls.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry uolls.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN


6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).



7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.

8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.


TARIKH TUTUP : 2 APRIL 2013

17 comments:

  1. gud luck, azie.. harap awk ada rezki dlm GA ni ^^

    ReplyDelete
  2. good luck azie...nanti boleh la hias rumah bila memang hadiah...heheheh ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs puteri !hehehe...kalau dpt confirm hias rumah punya...(o-0)

      Delete
  3. salam azie :)

    weeeehu! azie dah join...syabas azie entry yang cukup x der apa2 yg perlu ayie diperbetulkn lagi...senang sikit klu tak penat rasa nyer..bila peserta buat entry yg x ikut syarat.

    tapi azie tak...senang faham... :)

    terima kasih sekali lagi 'menjoin' kn diri utk sertai GA ini ya...weeeehu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam ayie !
      kiranya entry yang nie okey lah eh !tengs ayie..azie memang nak join pun! ahaks
      sebab suke tengok GA punya banner...omey anggat !

      Delete
  4. Salam.

    Good luck azie.. lana doakan azie ad rezeki tu dpt slh satu hdiah tu, ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam lana !
      tengs lana...i hope too..(o-o) weeee

      Delete
  5. salam dear, tq tag shad.. good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam my dear sha !
      most welcome..tengs...ahaks

      Delete
  6. Hehe baru perasan nama kiter ada. Thanks for tagging and good luck azie =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi anis !tengs you too...and most welcome..ahaks

      Delete
  7. Hai Azie.. Aida pun join GA yang sama. Hope kita menjadi salah seorang yang bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

    ReplyDelete
  8. dengan rasminya dah ditutup lantaran komen ini keudara..aedeh!

    ReplyDelete
  9. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete