Monday, June 17, 2013

Cover Al-Quran yang Comel

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum 



Ini cover Al-quran..comel kan ! ingat I-pad and Tab saja yang ada cover , Al-Quran pun ada jugak...Baru bersemangat !
Dah mcm Diary !
I love This Cover...:D

30 comments:

  1. Replies
    1. Wsalam kak Wirda...
      Sama2..thank singgah blog azie...terharu lol !sob...sob..

      Delete
  2. Comel gilaaa. Nak jugak! Beli kat mana ni Azie? Ke buat sendiri? Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Aida ! comel kan...giler tu...kekeke
      nak jugak ! beli kat online shop FB , mereka yang DIY kita just pilih saiz Al-quran saja...buat sendiri? oh no ! azie tak tahu...hehehe

      Delete
  3. assalamualaikum..azie :)

    comel ke tak comel ke..yg penting baca hari2..weeeeeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu comel tentu lagi semangat laa kan..wooohaa

      bagus2 ayie pun nak mcm tu kaler pink bole tak? hehe

      Delete
    2. biar lana tlg jawab, "tak leh!"

      Warna pink tuk kita dua je kan zie, ekekeke. *larikkkkk :D*

      Delete
    3. ayie ! kalau dah comel mcm tu mesti lah wajib dan harus baca...sayang tau kalau biarkan mcm tu...sebab tu lah azie sarungkan dia dengan cover nie...supaya lebih bersemangat utk membaca nye dengan penuh gaya !

      thanks lana tolong jawapkan ! tapi kan pelik...asal ayie nak color pink ! jgn2...ayie ni...ok biarkan dia..hahaha

      ofcoz warna pink utk kita lana...mesti comel kan kita ...ahaks

      Delete
    4. nak menyampuk jap....nak juga warna pinkkkkk..hehehe

      Delete
    5. Puteri pun nak jugak warna pink ! haaa bole...bole...kita beli banyak2...pastu bagi sorang satu! amboi meriah eh! ...pastu baca secara berjemaah !lagi awesome...ahaks

      Delete
  4. Replies
    1. hi cik natasya !
      comel like your nama...kita pun suke..hehehe

      Delete
  5. comel lah, KY pun ada al-quran tu, nanti nak buat baju untuk dia jugaklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kan KY ! kalau KY ada...bole geng dengan azie nanti ! mesti comel2 kan..wahh ! siap ada baju gitu ! i like...ahaks

      Delete
  6. comel nye..pink..pinkkkkkkk kalerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...itu jer yang ada Cik azLyzah..memang kene lah dengan azie...suka stuff warna pink dan kecik ! x nak warna pink yang besar2...buruk dah jadinya..mcm kete ! x suke color pink..tapi kete hitam yes ! i like..ahaks

      Delete
  7. comel.. :)

    Terus doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ejulz..
      insya allah..semoga kawan ejulz cepat sembuh ! sama2 doakan..

      Delete
  8. Salam.

    Aah..comel2.. comel lagi kalau azie belikan tuk lana zie. Pastu berganda2 comel kalau azie belikan dua :D muahahaha

    K bye..sayang azie, kih3.

    eh, dah tukar backgrd.ada reramaaaaa laaaaa >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Lana :D
      hehehe..lana kenapa belikan 2 lana kenapa tak 6 atau 8...hahaha..muahehe

      wahh ! ada bye eh ! syg lana too..ke3

      harus tukar ! mood rerama dan pepatung lana...weeeeee ^-^

      Delete
  9. tgk pic entry ni tingat plak kt al-quran pelangi.. plan nk beli aritu tp wktu tu x cukup duit, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. caliph ! ada eh al-quran pelangi ! mcm awesome jer kalau ada satu...pastu buatkan cover dia..wahhh ! lagi bertambah awesome dan bersemangat...silap2 bole khatam terus...hehehe

      Delete
    2. msti laa ada.. ehh, silap2 bole wt hantaran trus kn, hikk...

      Delete
  10. comelnyer..bertambah comel sebab pink..hehe. Mesti azie bertambah semangat je membaca hari-hari kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel puteri ! aha betul3..hehehe..itu lah pasal...memang sentiasa bersemangat puteri kalau mcm nie...sentiasa di bawa bersama kalau memerlukan...sebab dia kecik dan comel...ahaks

      Delete