Monday, July 1, 2013

PNB Ilham Resort Port Dickson

سم الله الرحمن الرحيم

Salam Blogger,

Assalamualaikum 

Percutian pendek di Ilham Resort mengambil masa 2 hari saja , tidak sempat untuk berjimba-jimba di hujung dunia kerana waktu yang cukup padat.Jadi saya beserta diva-diva yang lain hanya merancang di dalam negara saja.


Perkara pertama yang paling best ialah mandi kolam..yeahhh ! tapi bila tengok laut jer...aishhh ! kenapa air laut surut time-time mcm nie...tak best lol...baru nak buat scene ombak rindu..hahaha


Tapi di sini , di waktu ini..di bawah langit Mu..memang ku akui nikmatMu...mendamaikan...tenang..saya tak sabar tunggu waktu malam..sebab orang kata suasana di waktu malam amat meriah ! dah mcm Hard Rock Cafe California..betul kah ?!


Waktu mcm nie semua org tengok bola Red Warrior vs JDT di screen besar resort , saya dengan 2 orang divas bawa diri ke kolam renang , mana lah tau bole jadi ikan duyung ker? kan syiokkk tu...saya snap lagi..sebab cantik sangat..


Ha amacam...terujer tak...come again join to me and other to havoc the moment.Lewat 10 malam kami semua berkaraoke di bilik khas yang kami tempah , pilihan lagu saya sudah tentu Adele - Set Fire To The Rain & Bruno Mars - Marry You.Puas hati ! dah lama tahan nak keluarkan suara..ahaks

24 comments:

  1. Salam.

    Wowww..diva azie.. takutla nak dekat org2 diva ni, hik3 :p

    Saja2 bercuti ke zie? Mahal dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Lana..
      hey ! jangan nak ngengade lana...diva celah mana..itu semua lakonan semata2 hehehe..:p

      aha saja bercuti diva2 lain ajak...azie follow jer...mcm menarik jer kan...dah cuba tarik diri..tapi mereka nagis nanti azie tak der...wawawa...

      murah jer lana satu rumah 600 satu malam...bahagi lah dengan diva2 yang lain...murah lah jadi nya...kekeke

      jom lana.. ! kita jumpa di sana

      Delete
  2. assalamualaikum...azie :)

    azie kn memang dah selalu karaoke dgn kengkawan...mesti suara x lari dgn muzik..weeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Ayie..:-D
      eh !jarang lah ayie....suara katak panggil hujan adalah...sebab tu kat sana hujan lebat...hahaha....itu padahnya....

      Delete
    2. mesti sore azie sedap..cam celine dion kan? :D

      hahahha, gurau2 zie :p

      Delete
    3. Hahaha.....bergurau pulak si lana nie..celine dion yg tiru suara kita lah lana...hehehe

      Delete
  3. ahhhaaaaa....percutian diva2...ewah2 seronok nyeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....harusss syiokkk...diva2 lah sgt...best kawan...jom !

      Delete
  4. wah bestnyer bercuti bersama diva-diba..hehehe. Cantik kan permandangan waktu malam kat sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole lah best nyew puteri....sebab ada diva2 kan...tu yg best....aha puteri cantik permandangan di waktu malam...x mau balik sebenarnya...tapi dpt panggilan pulau...terus balik...keciwa !

      Delete
    2. takpe lain kali leh pergi lagi...kan Jangan lupa ajak puteri sekali...nak juga jadi diva...kekeke

      Delete
    3. Yelah..nanti kita pergi sama2...sama2 diva...hehehe

      Delete
  5. salam azie
    Lawatan sejap..ta disini.ta ok ok je..
    Pekabar azie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam TA...terima kasih singgah sini..weee
      azie baik jer TA...hehehe

      Delete
  6. Lawa...
    Untungla leh jalan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi trah...
      untunglaa sangat...hehehe

      Delete
  7. salam azie...

    dua haripun kira ok la tu.....lain masa jimba2 plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam k.wirda
      ermmm....cukup lah...betul2...lain kali berjimba2 pulak kan...jom k.wirda....

      Delete
  8. bila baca entry ni tingat plak wktu pegi annual dinner kt cherating beach resort ^^

    klau karaoke lagu bruno mars.. sy pilih lagu grenade, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch...selalunya kalau pergi annual dinner mesti bestkan..yelah buat kat tempat grand2....mesti x kan lupa punya....

      Wahhh! Bole duet nanti...sebab azie memang suke semua lagu bruno mars..layan

      Delete
  9. Wahhhh . cantik nye tempat tuu . Indah jerr tgk . Rase nak pergi jugakkkk . Untung la divassss blh bercuti kt tempat ni . hehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.....cik natasya jom kita semua pergi bercuti...tempat nie pun dah cantik..so x yah pergi jauh2..PD pun dah cukup...untunglaaa divasss....diva tasya pun untung...heheheh

      Delete
  10. Cantiknya bila malam :D Untung la~ siap karok bagai. Kite pun dah lama tak menyumbangkan suara ni. Ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha aida malam kat sana cantik sangat...memang cantik...uittt...alang2 dah sampai kita karok...jom nak !? hehehe

      Delete